Pic1_var2.jpg

Какво постигнахме:

Истории на клиенти:

Generated with MOOJ Proforms Version 1.5

Психологически и емоционални причини

за затлъстяване и наднормено тегло

15.10.2017 г. / Неделя: 19.00 – 20.00 ч.

                 Някои смятат, че наднорменото тегло е козметичен проблем, други мислят, че е проблем идващ от липсата на воля за спазването на диета, а трети твърдят, че теглото и външния вид се дължат предимно на гените които носим.


                 Когато човек не се чувства комфортно в кожата си, без значение дали има 5 или 50 излишни килограма, той обикновено търси варианти и опитва различни неща – режими, спорт или  диети за да влезе във форма, но.. оказва се че това не винаги е достатъчно!
                - Каква е връзката между физическото ни тяло и ума?
                - Как ума и емоционалното ни състояние могат да влияят на физиологията?
                - Какво трябва да променим в мислите и нагласите си за да помогнем на тялото да се възстанови и да свали излишния товар?

                 Този Уебинар е насочен към невидимата връзка между душата и материалното ни тяло. Да погледнем навътре и да потърсим причините за наднорменото тегло извън чинията!

      *   *   *   *   *   *   *   *

В цялата си практика, като консултант по хранене и здравословен начин на живот съм срещала едва няколко случая на хора, които имат проблем с теглото само заради липса на знания по темата „здравословно хранене“.


С всички останали хора, сме стигали до извода, че чисто психологически и емоционално, те трябва да преодолеят определени препятствия.
За мен е чест, че хората с които работя ми имат достатъчно доверие, за да споделят толкова лични неща, и ми позволяват да стана част от техния свят.


В предстоящия Уебинар, съм събрала историите на много хора, които сами са стигнали до извода, че промяната „от вън“ всъщност започва дълбоко вътре в нас, и освен следенето на калории и протеини, трябва да се погрижим и за хилядите блокади които сами сме създали.

Ще се радвам да споделя всичко това с вас и се надявам, че тези истории ще ви помогнат да погледнете с други очи на програмите за отслабване.

Боряна Въргулева
HERBALIFE Консултант по спорт и здравословно хранене

Моля попълнете формата:

 

*Required information.

На е-майла ,който ще попълните в посоченото поле, ще получите линк за директен достъп до УЕБИНАРА + напомняне за събитието 1 ден по-рано, както и 1 час преди старта.