Pic4_var3.jpg

Какво постигнахме:

Истории на клиенти:

Компания HERBALIFE

стартира дейността си през 1980 г. в Лос Анжелис , САЩ, като фирма предлагаща здравословна програма за контрол на теглото. Основния продукт на HERBALIFE е шейк Формула 1 – заместител на хранене.

Днес, концепцията на HERBALIFE се измества все повече към ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ И АКТИВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ, хранене за спорт и активни хора, но програмата за контрол на теглото все още е истински бестселър на световния пазар.

 

Затова и логото днес е HERBALIFE NUTRITION – което представлява идеята за здравословно хранене за всеки ден и спорта, като начин на живот!    

ПРОДУКТИТЕ НА HERBALIFE са разделени в няколко основни групи:    

Подробна информация за продуките може да получите от своя Треньор.
Тъй като, нуждите на всеки човек са индивидуални, а желания краен резултат – различен, няма как информация за състава и произхода на продукта, да ви ориентира, кой продукт и в какъв режим на прием е подходящ за вас.

За да постигнете желания резултат /отслабване, качване на мускулна маса, енергия и здраве или друго/, е необходимо да се консултирате с наш Треньор, който след обстоен анализ ще ви предложи подходящите продукти, хранителен режим и цялостен подход към проблема ви, индивидуално за вас.

 

МИСИЯ И ВИЗИЯ ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ

В HERBALIFE вие може да намерите много повече от продукти за здравословно хранене.
Тук, вие ще получите много допълнителна стойност!

1.       Личен ТРЕНЬОР – това е обучен консултант, който ще ви помогне да изберете най-подходящите за вас продукти, ще направи за вас персонализирана програма за постигане на целите които имате, без значение дали искате да свалите или да качите тегло, или пък имате други цели.

 

2.       Ще получите много допълнителни материали и обучение, което ще ви помогне да промените вашите навици, към по-здравословни. Видео лекции, он-лайн срещи на живо с вашия Треньор, достъп до здравословни рецепти и тренировъчни видео програми.

 

3.       Ще бъдете приети в общност от хора, които ще ви подкрепят и ще споделят вашата визия за активен и здравословен начин на живот.

И ВСИЧКО ТОВА, ЩЕ ПОЛУЧИТЕ БЕЗПЛАТНО КЪМ ВАШИЯ ПРОДУКТОВ ПАКЕТ!

Вижте резултатите на тези, които вече ни се довериха!